Megújult a gépítélet felülete
2017. december 16. írta: Pajer

Megújult a gépítélet felülete

Image result for hilti test

Igaz csak részben, mert a kérdőívet még nem sikerült úgy kiegészíteni, hogy a márkán belüli típusok kereshetők legyenek, most csak a "végeredmény"- táblázatán végeztünk ráncfelvarrást.

A gépítéletben véleményezett gépek ABC sorrendbe lettek felsorolva, mert azért valjuk be egy alacsonyabb pontszámú Makita azért jobb egy ALDI-s masinánál

A főoldalon a márkák átlag összpontszámát látjátok, alatta kékkel maguk a márkák kereshetők, oldalt a két kicsi nyíllal lehet tovább görgetni.c.png

                                          maguk  a márkák                              továbbgördítés a márkák között

 

A márkáknál a bal felső sarokban található az átlag pontszám, ez az összes átlaga, nincs megbontva típusonként, az egy következő lépcső lesz.

b.png

 

 

 

Ha valaki szeretne a táblázatba böngészni itt közöljük a linkjét

A szervizek adatait akarattal nem közöltük. Ki kell találnunk még azt a módot, hogy ne hozzunk egy szerviz lehetetlen helyzetbe a publikálásunkkal.

Ha van véleményed, akkor Gépitéletre fel, éljen a barkács.

A most futó nyereményjáték pontos feltételeit a facebook oldalunkon megtaláljátok.

 

gi.png

A Gépítélet fejlesztéséhez segítséget nyújt (adatot szolgáltat):

Bosch, Makta, Hilti, Honda, Stihl, Husqvarna, Atlascopco, MBW, Bomag

Kérésünket elküldtük az összes hazai forgalmazónak, az AEG-től a Wacker-ig, hogy az elmúlt 15 év típuslistája legyen nyilvános a Gépítéletben, de eddig csak a fenti cégek tartották fontosnak, hogy segítsék a véleményetek megnyilvánulását.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr9113504587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása