A hét gépe
2017. október 20. írta: TotalTool

A hét gépe

azaz szerszámot az örökkévalóságnak

A múlt heti sikerét a Lidl-s csavarbehajtónak azért egy kicsit kétkedve fogadtuk, de tiszteletben kell tartani az ítélkezők véleményét.

Ezen a héten egyszerűbb a helyzet, a sokak által ismert, használt és szeretett gép lett a befutó, azaz a csak 10 pontot kapó (igaz megint csak egy lelkes tulajdonostól), ez pedig a 80’ évek sztárja , a Skála-Metro műszaki osztályának királya, a Black & Decker DN401 láncfűrész.20171019_132908.jpg

Ez még az a gép amit az örökkévalóságnak gyártottak

Igen, ezzel a véleménnyel nehéz vitatkozni. Az tény, hogy egyszerű mint a „bot”, néha ha nem figyelt a használó és megszorult a gép ….egy  műanyag fogaskerék cserével ismét éveket szaladt. Csak arra kellett figyelni, hogy elég sűrűn nyomkodjuk az olajpumpáját, ami még kézzel működött. Ezt a sikert a ”zöld színű” utódja már nem tudta magáról elmondani, bár még ez is többszörösen túléli az újkori testvéreit.

Kanyarodjunk vissza a heti Gépitélethez. Az érezhető, hogy a múlt heti ítéleteket követve, feltámadt a konkurens gépek kedvelőinek lelkesedése és kialakult a Makita vs Bosch és Stihl vs Husqvarna párharc, ez egy kicsit át is rendezte a heti eredménytáblát.

nevtele2n.jpg

 

Szegény Partner maradt az utolsó, rosszul startolt a Gépitélet-ben, rengeteg pozitív pontozás kell ahhoz, hogy ezt a hátrányt ledolgozza, azért jobb helyezést érdemelne.

Két márka esetében, kaptunk már 5 ítéletet egy bizonyos típusra, ami már egy korrekt képet adhat a gépről.

nevtelen.jpg

Ha még nem értékeltél, itt a lehetőség, hogy így pontosabb képet kapjunk a hazai szerszámgépek  állapotáról és szeretetéről.

gi.png

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a TotalTool Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr9113034422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása