Gépítélet
2017. október 09. írta: Pajer

Gépítélet

 

Hát akkor elkészült, tessék használni. Hazugság lenne ha nem vallanánk be, hogy az egész történetet a Totalcar népítélete ihlette és a jó szándék.

Íme itt a nagy lehetőség, hogy az  igazi tutit, önök mondják meg, nem mi. Melyik a legborzasztóbb gép ma Magyarországon? Kinek a márkaszervizei vagy melyik szerviz a legundokabbak? Ma melyik márka gépét utáljuk a leginkább? És ki győz?

A Gépítélet arra van, hogy a tulajdonosok maguk értékeljék gépeiket a hosszú távú tapasztalataik alapján. Mi nagyrészt „márkaérintettek” –vagyunk, és szerviztapasztalataink miatt szinte bármit bármilyen körülmények között tudunk használni. Önöknél egy gép évekig szolgál és így megtapasztalhatják jó és rossz oldalukat, tehát az önök szava a döntő.

A Totaltool hisz abban, hogy az olvasó képes hiteles képet adni a saját gépeiről. A jó ítélet objektív: nem akar bizonyítani semmit, elmondja az igazat. Ha rossz, de szereti, akkor azt. Ha megbízhatatlan, de csodálatos, akkor azt. Mindig az igazat, hogy legközelebb is legyen hol tájékozódni.

 

Tudom elég szörnyű, de igyekszünk rendbe tenni, talán itt kényelmesebben meg tudod nézni: GÉPÍTÉLET TÁBLÁZAT ITT!!

A Gépítélet fejlesztéséhez segítséget nyújt (adatot szolgáltat):

Bosch, Makta, Hilti, Honda, Stihl, Husqvarna, Atlascopco, Bomag, MBW

Kérésünket elküldtük az összes hazai forgalmazónak, az AEG-től a Wackerig, hogy az elmúlt 15 év típuslistája legyen nyilvános a Gépítéletben, de eddig csak a fenti cégek tartották fontosnak, hogy segítsék a véleményetek megnyilvánulását.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr9212945561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n3spr3ss0 2017.11.07. 09:52:08

Az 1993-ban vásárolt /100000 Ft/ LUX Royal svájci porszívóm azóta is hibátlanul működik, szerelő még nem látta. Azóta a negyedik lakást, házat takarítja.

Pajer 2017.11.07. 11:57:23

@n3spr3ss0: a 100.000.- ft akkor közel 2 havi fzetés volt, vagy üzemanyagba számolva 1538 liter benzin azaz 561.538 .- most,, de szerintem 10.000.- Ft ot akart irni, és 60.000.- Ft ért most is lehet venni csapágyas motorral szerelt porszívot. Háztartási gépbe nem vagyok otthon, inkább láncfűrész témákban
süti beállítások módosítása