Elindult a Második Műszak - a tematikus műszaki blogok blogja
2018. március 22. írta: TotalTool

Elindult a Második Műszak - a tematikus műszaki blogok blogja

nevtelen_2.pngPróbaképpen elindítjuk Második Műszak néven futó tematikus bloggyűjtő oldalunkat. Igaz most mint állandó mellékletünk, de terveink szerint szeretnénk ezt teljesen külön útra terelni.

Ha meg akarod nézni akkor katt ide>>

masodikmuszak.hu

 

Az egész alapja, hogy elkezdtük  saját magunknak lementeni a számunkra érdekes műszaki  (és néha más) témájú megjelenéseket egy Tumblr-os felületre és egyszer csak azt vettük észre, hogy néha többen nézik mint a saját oldalunkat.

Az  egésznek a fő törzsét a Blog.hu-n futó műszaki témájú blogok adják, amik kiegészülnek a HVG-n Magyar Narancs-on és önálló felületeken futó írásokkal. Az előbbieken túl szeretnénk felhívni a figyelmet olyan író műhelyekre mint a Jelenből a Jövőben vagy a Plink Lemur blog, ezek szerintem minőségükhöz képest nem jutnak el a célközönségükhöz.

Szeretnénk a felületen megjelenő blogok szerzőit aktívan bevonni a felület szerkesztésébe és mint egy virtuális szerkesztőség működni, ahol egymás között egyeztetni tudjuk a megjelenések tematikáját és biztosítani tudjuk, hogy ha pár hétre irói válságba kerülünk akkor se maradjanak az olvasok témák nélkül.

De ne szaladjunk ennyire előre, most az első lépés, hogy elindult. Külön app-ot  nem tervezünk mert egyszerűen lehet gyors gombot létrehozni a link elérésére.

4.png

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem a Blog.hu felületén fut a gyűjtő oldal, a válasz egyszerű, még nem tudtak olyan sablont biztosítani ami kényelmessé  tudja tenni a linkek gyors feltöltését, de  azon dolgozunk, hogy a jövőben átkerüljünk a Blog.hu-ra.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr10013767528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása