Egy angol ház újjászületése - új sorozat a Furdancson
2018. március 13. írta: TotalTool

Egy angol ház újjászületése - új sorozat a Furdancson

A Magyar úr Angliában sorozat újabb etapja indul a Furdancs Blogon, hazudnánk ha azt mondanánk nincs hozzá közünk. Angliában tengődő kollégánk egy nagy házba vágta a fejszéjét ,  a fúrás , faragáson túl bepillanthattok majd az angol iparosok szerszámhasználati szokásába, pl. választ kaphattok arra, hogy miért a körfűrész a legfontosabb szerszáma a villanyszerelőnek , miért külön szakág a glettelés és még sok minden másra

 Egy angol ház újjászületése

 

Akkor ígéretemhez híven nekifutok új, terveink szerint kéthetente jelentkező sorozatunknak, ami egy 1894 ben épült angol ház felújításán keresztül próbálom bemutatni egy másik ország építési szokásait, különbségeit és megfejteni, hogy miért kel szőnyegpadló a fürdőszobába, miért folyik külön csapból a meleg és hideg víz és miért kellenek minimális bányászati ismeretek egy ház karbantartójának. Ha valakit maga a ház vásárlás története is érdekel, azt itt találja meg.

Mielőtt belemelegednénk házfelújítás történetébe, az első részben megragadnám az alkalmat, hogy általánosságban képet adjak az alapvető különbségekre a magyar és az angol építkezési szokások között.

TOVÁBB >>>>>

35345764.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr7113737224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása