Kapható az új akkus Makita merülő fűrész
2017. október 12. írta: Kőfaló

Kapható az új akkus Makita merülő fűrész

igaz még csak az USA-ban

20170826_132954_resized-480x270.jpg

Még  májusban mutatta be a Makita az elkövetkező hónapokba érkező új termékeit. Az egyik ilyen újdonság, ami valóban nagy horderejű, a  XPS01Z  akkumulátoros merülő körfűrészét ( Amerikában $ 349, csupaszon) vagy az XPS01PTJ ($ 499, kit-ben) . Ha valaha is használtad a Makita Magyarországon forgalmazott vezetékes merülő körfűrészét a SP6000J   akkor még nincs jó hírünk, mert most még csak az USA-ban kapható

A merülő körfűrész történelmileg nem egy széles körben elterjedt eszköz Magyarországon, de gyorsan növekszik a népszerűség , jó okból. Egy általános félreértés, hogy alapvetően  sima körfűrész, vagy hogy az asztali fűrész mindig egy jobb választás, pedig ez nem is igaz. A sínnel kombinált  merülő fűrész egy nagyon precíz vágási lehetőség biztosít akár 1 ° -os pontossággal.

Makita Track Saw XPS01

Nagyméretű táblák vágásánál nem nehéz kitalálni, hogy jobb megoldás a két főt is igénybe vevő asztali megoldásnál. Nem azt állítom, hogy akkor minden körfűrészt, akár asztali, vagy kézi - cseréljük le erre, csak azt, hogy szerintem mára a vásárlói igények megkövetelik a gép által nyújtott pontosságot és vágási felület minőségét.

Makita Track Saw Blade

Azért a végére mutassuk meg a nagy konkurens vezetékes változatát is. Itt legalább mindenki teljes képet kaphat a géptípusban rejlő lehetőségekről is,

és akik teljesen beleszerettek a történetbe azoknak jöjjön a nagy TESZT Makita vs Bosch vs Festool vs Maffel gépek között, bár ehhez azért egy kis holland nyelvismeret szükséges :)

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a TotalTool Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr712955301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása