Első képek a Makita új akkus szúrófűrészéről
2017. december 11. írta: Pajer

Első képek a Makita új akkus szúrófűrészéről

makita.jpg

Azt nem tudjuk, hogy itthon mikor kerül az üzletek polcaira a Makita új  10,8 V-os  CXT családjának 2 új tagja, a JV102D és JV103D típusjelzésű géptestei. ( A géptest az akkumulátor és töltő nélküli gép magnevezése). A képek alapján elmondható, hogy követik a 100 modellcsalád vékonyított formáját. Az ütésszám már elérte a 3000/percet a 23 mm lökethosszt és a 90 mm vágásmélységet (fában). Természetesen, ha már kapható lesz beszámolunk az áráról is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr8113460361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2017.12.12. 18:17:59

Korszerű, ugyanakkor nekem furcsa, hogyan érik el, hogy akkumulátorról is sokáig bírja és terhelhető legyen. Ahova dekopírfűrész kell, oda - szerintem - elér a hosszabbító is. Mondjuk ugyanezt egy láncfűrészről vagy fűkaszáról már nem lehet elmondani, meg az akkus fúróról sem, kell a mobilitás.
Igaz, én hobbifelhasználói szemszögből nézem és bárhova mennék, kérnék áramot a munkához.
süti beállítások módosítása