Akkor kezdjünk neki - Induljon a Gépitélet
2017. október 11. írta: Pajer

Akkor kezdjünk neki - Induljon a Gépitélet

 
drill-18v.jpg
Íme itt a nagy lehetőség, hogy az  igazi tutit önök mondják meg, nem mi. Melyik a legborzasztóbb gép ma Magyarországon? Kinek a márkaszervizei vagy melyik szerviz a legundokabbak? Ma melyik márka gépét rutáljuk a leginkább? És ki győz?

Hát akkor elkészült, tessék használni. Hazugság lenne ha nem vallanánk be, hogy az egész történetet a Totalcar népítélete ihlette és a jó szándék.

A Gépitélet arra van, hogy a tulajdonosok maguk értékeljék gépeiket a hosszú távú tapasztalataik alapján. Mi nagyrészt „márkaérintettek” –vagyunk, és szerviztapasztalataink miatt szinte bármit bármilyen körülmények között tudunk használni. Önöknél egy gép évekig szolgál és így megtapasztalhatják jó és rossz oldalukat, tehát az önök szava a döntő.

A TotalTool hisz abban, hogy az olvasó képes hiteles képet adni a saját gépeiről. A jó ítélet objektív: nem akar bizonyítani semmit, elmondja az igazat. Ha rossz, de szereti, akkor azt. Ha megbízhatatlan, de csodálatos, akkor azt. Mindig az igazat, hogy legközelebb is legyen hol tájékozódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr8912945735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2017.10.23. 10:00:51

Küldtem be egy gépítéletet a Straus fúrókalapácsomról. Szerintem jó darab.
Kifejezetten az olcsóbb gépekjez hoztam létre eszmecserei fórumot, ahol nem a márka a lényeg, hanem amit alkotunk vele. Meg persze maga a folyamat.
Szóval gépítélet fórumformában :)

facebook.com/groups/295303687604905?tsid=0.5643850125176861&source=result
süti beállítások módosítása