Igazoltan távol
2018. január 16. írta: TotalTool

Igazoltan távol

img_20180116_211921.jpg

Sokan kérdezték, hogy miért vagyunk ennyire csendbe azt utóbbi hetekbe. Az ok egyszerű és emberi, a blog fő témáit adó „Pajer Workshop” mögött megbújó Kristóf egy házfelújításba fogott január 30.- i költözési határidővel és igazából nem úgy halad, ahogyan kellene.

Egy biztos, ez a projekt jó alapot ad a Furdancs blogon futott "Egy magyar úr Angliában” sorozat folytatására, megkaphatjuk a pontos választ, miért van külön hideg és meleg vizes csap, miért van a fürdőszobában szőnyegpadló még a mai napig is az Angol lakásokban, milyen munkakör a „plaster” és miért kell néha gereblyézni a konyhában.

Erre a pár hétre egy kis türelmet s megértés szeretnénk kérni, addig is ha valami villámhírbe futunk azt természetesen tovább adjuk, illetve a gépítélet továbbra is működik.

Ha más a véleményed, akkor Gépitéletre fel, éljen a barkács.

Csatlakozz a TotalTool Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

gi.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr9513581277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkm.furdancs 2018.01.17. 09:51:12

Jó hír, várom a posztokat! :)
süti beállítások módosítása