Megszűnik a HITACHI
2017. november 15. írta: TotalTool

Megszűnik a HITACHI

- na ez így egy kicsit bulváros

Azért lett ez a cím, mert ha azt írjuk, hogy 2018 októberétől a Hitachi megváltoztatja nevét és Hikoki -ra változik, a kutya nem olvasná el a bejegyzést.

 

íme a  cég hivatalos közleménye

Superbramds 2016

  • 2018 októberi hatállyal a Hitachi Koki Co., Ltd. márkaneve HITACHI-ról HiKOKI-ra változik

ÚJ, nagyszabású nemzetközi növekedési stratégiájával összefüggésben anyavállalatunk, a Hitachi Koki Co., Ltd. neve 2018. június 1-jei hatállyal Koki Holdings Co., Ltd.-re változik. A HITACHI márkanéven ismert teljes szerszámgép termékpaletta márkaneve 2018. október 1-jei hatállyal HiKOKI lesz (ejtsd: hai-koki, első szótagja, mint az angol „high” szó).

Célunk a Hitachi Koki világpiaci részesedésének még gyorsabb növelése, a hálózathoz tartozó mintegy 100 országban.

A HiKOKI márkanév a vállalat három fő kompetenciáját testesíti meg: innovatív technológiáját, amely lehetővé teszi, hogy kiváló teljesítményű termékek sokaságát állítsa elő; termékeinek és szolgáltatásainak kiemelkedő megbízhatóságát, amelyek mögött 70 éves vállalati múlt áll, valamint képességét az új növekedésre, ami a KKR-rel való partnerségben ölt testet.

A könnyű kiejthetőség érdekében a márkanév első szótagjában az “i”-t kisbetűvel írjuk, a logó első szótagja utáni szóköz egy 1-es számot formál, ami kifejezi elkötelezettségünket, hogy vásárlóinknak a piacon elérhető legjobb, No. 1-es termékeket kínáljunk, és kifejezi célunkat, hogy tevékenységi körünkben elérjük az 1. helyezést a világon.

gondolom, közösen szorítunk azért az első helyezésért, bár azért vannak kétségeim, de így fog kinézni a gép a jövőben

Másik hír a Bosch háza tájáról

Képtalálat a következőre: „bosch iparvállalat közép-kelet európa logisztikai központ”

Azt nem mindenki tudta, hogy a Bosch  kéziszerszám raktára Pátyon van, de miután bejárta az országot a hír a januári alapkőletételt követően, , 2018-ban a kéziszerszám szegmens logisztikai központja is Hatvanba költözik.

A Robert Bosch Kft. ezen  hatvani beruházása az egész ország egyik legnagyobb ipari ingatlan-fejlesztésének bizonyul az évben: a mintegy 60 ezer négyzetméteres létesítmény a Bosch iparvállalat közép-kelet-európai logisztikai központjának fog otthont adni.

 

Ha van véleményed akkor Gépitéletre fel, éljen a barkács.

A most futó nyereményjáték pontos feltételeit a facebook oldalunkon megtaláljátok

 

gi.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totaltool.blog.hu/api/trackback/id/tr5813276791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása